Taitaja9

Loppukilpailu Tulokset

Taitaja2019 Joensuu, Taitaja9
Kuva: Antti Varonen

Taitaja9 lajikuvaus

Taitaja9-kilpailu on hyväntuulinen ja reipas tapahtuma, joka tempaa mukaansa niin 7.–9. luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Kilpailu on koko yläkoulun tapahtuma, missä kilpaillaan kolmihenkisin seka-, poika- tai tyttöjoukkuein.

Kilpailussa on erilaisia tehtäviä, mitkä oppilaat joutuvat ratkaisemaan hyvällä ryhmätyöllä. Tehtävien ratkaisussa tarvitaan myös näppäryyttä, osaamista ja nopeutta. Tehtävät liittyvät eri ammateissa tarvittaviin taitoihin.

Kilpailussa on kolme vaihetta:

  1. Paikalliskilpailu
    Kilpailu järjestetään ammatillisessa oppilaitoksessa, johon ilmoittaudutaan lähiseudun yläkouluilta. Seuraa oman alueesi ammatillisen kouluttajan tiedotusta T9 kilpailuista. Paikalliskilpailut järjestetään oppilaitoksen osastoilla tai ratakilpailuna. Paikalliskilpailun parhaat joukkueet pääsevät aluekilpailuihin.
  2. Aluekilpailut
    Suomi on jaettu 12 alueeseen, joissa kilpaillaan alueen parhaan T9 joukkueen tittelistä. Aluekilpailu on yleensä ratakilpailu alueen ammatillisessa oppilaitoksessa. Aluekilpailun parhaat pääsevät loppukilpailuun.
  3. Loppukilpailu
    Loppukilpailu järjestetään valtakunnallisen Taitaja2019 -tapahtuman yhteydessä Joensuun jäähallissa keskiviikkona 22.5.2019 .Kilpailu järjestetään ratakilpailuna. Nopein joukkue voittaa!

Taitaja9-finaalin voittajajoukkue saa palkinnoksi upeat Fatbike-sähköskootterit!

Lajivastaava

Taitaja2019 Joensuu, Taitaja9, lajivastaava Pekka Parviainen

Pekka Parviainen
pekka.parviainen@riveria.fi
050 402 3186