Palkinnot

Taitaja-kilpailussa ammattitaidon SM-mitalien (kulta, hopea ja pronssi) lisäksi mitalistit saavat myös merkittävän rahapalkinnon (1. 800 €, 2. 600 €, 3. 400 €)!

Taitajien Taitaja

Taitaja-kilpailun jury valitsee lajituomareiden tekemien esitysten ja haastattelujen perusteella kilpailijoiden joukosta Taitajien Taitajan, joka on oman lajinsa paras kilpailija. Hän on ylpeä omasta osaamisestaan sekä ammatillisesta koulutuksestaan. Hän on luonteeltaan positiivinen, avoin, huomaavainen ja upea oman lajinsa sekä ammatillisen koulutuksen edustaja. Taitajien Taitaja on innostunut toimimaan oman ammattialansa ja koko ammatillisen koulutuksen edustajana. Lisäksi hänellä on mahdollisuus osallistua eri edustustehtäviin seuraavan vuoden aikana ja hänellä on ajokortti.

Taitajien Taitaja saa maineen ja kunnian lisäksi käyttöönsä kokonaiseksi vuodeksi tuliterän palkintoauton! Taitaja2019 palkintoauton merkki varmistuu syksyn 2018 aikana.

Taitajien Taitaja 2018 Roope Juutilainen vastaanotti Nissan Qashqain avaimet Antti ja Airi Soljan säätiön Lauri Soljalta.

Kuva: Taitaja2018 Tampere